ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

YARA – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΕΨΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η Yara εφηύρε το αζωτούχο λίπασμα και ξεκίνησε μία επανάσταση στη γεωργία. Σήμερα, η Yara είναι μία παγκόσμια εταιρία με ιδιαίτερη ισχύ σε όλες τις κατηγορίες ανόργανων λιπασμάτων (αζωτούχα, NPK,  υδατοδιαλυτά) και τα βιομηχανικά διαλύματα, όπως τα χημικά και τα αέρια. Η άνω των 100 χρόνων πείρα της, έχει οδηγήσει τη Yara στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα, εδραιωμένη ως ηγέτης σε έναν βιομηχανικό κλάδο που έχει ουσιώδη συμβολή στη διατροφή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στη Yara έχουμε αναπτύξει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θρέψη και τη λίπανση των καλλιεργειών, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και μία σειρά συστημάτων υποστήριξης της λήψης αποφάσεων που είναι ασυναγώνιστα στον γεωργικό τομέα.

ΧΟΡΗΓΟΙ

AGROTECH SA

Η «Μποζατζίδης- Μητσιολίδης ΑΕ – Agrotech SA»  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γεωργικών µηχανηµάτων και ανταλλακτικών της JOHN DEERE στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2012, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα των πωλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Agrotech SA εξυπηρετεί με τον πλέον γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο  τους κατόχους μηχανημάτων της JOHN DEERE, παρέχοντας τους πρόσβαση σε ηλεκτρονικές, τεχνολογικές και διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες.
Η «Agrotech SA» και ο όμιλος εταιρειών «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης»  συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους γεωργικών μηχανημάτων, όπως την Geringhoff,  την Fantini την Gilioli-Italmix, την Pichon, την Hardi, την Merlo, την Camso, την Pottinger,  και την Pellenc, παρέχοντας στον αγροτικό πληθυσμό πλήρη γκάμα όλων των τύπων γεωργικών μηχανημάτων και των ανταλλακτικών αυτών, ενώ τα τελευταία χρόνια στον χώρο των ελαστικών συνεργάζεται με τον οίκο Michelin και  την γκάμα Michelin-Taurus-Kleber.
Η «Agrotech SA» λειτουργεί οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα τμήματα πωλήσεων μηχανημάτων, ανταλλακτικών και συνεργείου, στις εγκαταστάσεις της στην Ορεστιάδα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα, με αποτέλεσμα την συνολική εξυπηρέτηση των πελατών σε όλα τα στάδια χρήσης των γεωργικών μηχανημάτων, ενώ για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει αναπτύξει και λειτουργεί δίκτυο συνεργαζόμενων αντιπροσώπων και συνεργατών που εκτείνεται σε κάθε νομό της ελληνικής επικράτειας.
Περισσότερες πληροφορίες : www.agrogroup.gr, www.johndeeredistributor.gr.

MITSUBISHI

Με ιστορία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια και πωλήσεις άνω των 4,000,000 pick ups σε περισσότερες από 160 χώρες, η MITSUBISHI MOTORS έχει παράδοση να δημιουργεί αξιόπιστα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H 5η γενιά του νέου Mitsubishi L200 αποτελεί γεγονός. Το νέο L200 εκφράζει τη σύγχρονη εκδοχή των Sport Utility Trucks και απαντά στις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών pickup truck που αναζητούν στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή.
Στo νέο Mitsubishi, οι μηχανικοί στόχευσαν στις χαμηλότερες δυνατές περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τον, ακόμα πιο δυνατό και οικονομικό, κινητήρα 2.4L 153HP και 180HP, που επιτρέπει τη μείωση των εκπομπών CO2. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει :
· 7% υψηλότερη στρεπτική ακαμψία του νέου πλαισίου
· Βελτιστοποιημένη ρύθμιση της ανάρτησης
· Active Stability & Traction Control, Brake Assist, Brake Over-Ride System, ABS Electronic Brake Force Distribution system, Emergency Stop Signal
· Προσθήκη συστημάτων Lane Departure Warning, Trailer Stability Assist, Hill Start Assist, προβολείς HID
Μοναδικό είναι και το Super Select 4WD II (– το σύστημα κατ’ επιλογή 4WD της MMC) που πλέον ενεργοποιείται από ένα ηλεκτρονικό σύστημα με περιστροφικό χειριστήριο στην κάτω κονσόλα. Επιπλέον, επιλέχθηκε κατανομή ροπής 40:60 για καλύτερο έλεγχο.

O πρωτοποριακός σχεδιασμός του παρέχει αυξημένη ευρυχωρία, ανταγωνιστικό μήκος καρότσας και το μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του. Η τοποθέτηση ηχομονωτικών, ηχοαπορροφητικών και αντικραδασμικών υλικών, υπόσχεται ένα ακόμα πιο αθόρυβο και άνετο εσωτερικό. Η αυξημένη αντοχή λόγω σχεδίασης, χάρη στο ισχυρότερο αμάξωμα και το πλαίσιο μέχρι και τους κινητήρες μειωμένων απαιτήσεων συντήρησης, υπογράφουν την κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια της Mitsubishi. Και πάνω απ’ όλα είναι Mitsubishi: ιαπωνική αξιοπιστία που προσφέρεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε επτά χώρες, σύνολο ενεργητικού €60,8 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 13.744 εργαζόμενους (στοιχεία Σεπτεμβρίου 2017). Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1990 και συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με σταθερά και αποφασιστικά βήματα, εστιάζοντας πάντα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με συνολικό δίκτυο 706 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι μια εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.  Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο Private Banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία και τη Σερβία και διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία και στη Ρουμανία.

Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο Όμιλος αναπτύσσει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, επενδύοντας στους τομείς της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό  υλοποιεί   προγράμματα και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Παιδεία, την Καινοτομία και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον.

INTERAMERICAN

Ο Όμιλος ACHMEA είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 6 χώρες (Ολλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Σλοβακία, Τουρκία και Αυστραλία) έχοντας περισσότερους από 18.500 εργαζομένους.
Η Interamerican προσφέρει μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων (Ζωής, Υγείας, Σύνταξης, Γενικές Ασφάλειες), τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκοπός
Σκοπός του Ομίλου ACHMEA είναι να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενισχύοντας ταυτόχρονα το όφελος των μετόχων του.
Φιλοσοφία Η φιλοσοφία της ACHMEA είναι να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο πανευρωπαϊκό Όμιλο, αποτελούμενο από εταιρείες – ηγέτες στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται.
Οικονομικά στοιχεία έτους 2015
Σύνολο μικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων: 19,5 δισ.ευρώ
Σύνολο ιδίων κεφαλαίων: 9.78 δισ.ευρώ
Δείκτης Φερεγγυότητας: 183%
Ένας από τους κύριους μετόχους του Ομίλου είναι η RABOBANK, μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου
Βαθμολογείται με Α+, ως ασφαλιστική εταιρία από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
 • Αγροτικές Συνεταιριστικές ρίζες (πάνω από 200 χρόνια)
 • 1811: δόθηκε χρηματική βοήθεια σε 39 Αγρότες που είχαν υποστεί σοβαρές ζημίες στις καλλιέργειες τους και τις περιουσίες τους
 • Σημαντική παρουσία στην Ολλανδία, Αυστραλία, Τουρκία και Καναδά
 • Χρήση καινοτόμων μεθόδων στην εκτίμηση ζημιών για άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των αγροτών.
 • Ανάπτυξη αγροτικών ασφαλίσεων στην Αυστραλία τα τελευταία χρόνια με μεγάλη έμφαση τη διαχείριση κινδύνων
 • Άνοιγμα και στον αγροτικό τομέα στη χώρα μας από το 2016
Ο ΟΜΙΛΟΣ INTERAMERICAN
 • Ιδρύθηκε το 1969 για περισσότερα από 45 Χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά
 • Από το 2001 ανήκει στον Συνεταιριστικό Ολλανδικό Όμιλο Achmea
 • Ισχυρή παρουσία σε Ασφάλειες Ζημιών, Ζωής & Υγείας
 • Το Brand με την υψηλότερη αναγνωρισιμότητα (99%)
 • Καινοτόμα προϊόντα στους τομείς Αποταμίευσης, Υγείας, Αυτοκινήτου και Βοηθείας
 • Η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία με ιδιόκτητες υποδομές στους τομείς της Υγείας και της Βοηθείας
 • Διαθέτει πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • 1.133 εργαζόμενοι ομίλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ INTERAMERICAN
 • Μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα: €329 εκ.
 • Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις
  της κοινοτικής οδηγίας Solvency II και εφαρμόζει
  Μερικό Εσωτερικό Μοντέλο στην Εταιρία Ζημιών
 • Υγιής και ισχυρός ισολογισμός
 • Υψηλός δείκτης φερεγγυότητας, που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις
 
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
 • Το 2016, το ύψος των αποζημιώσεων και πληρωμών έφτασε
 • τα €211,8 εκ. σε 353.316 περιπτώσεις
 • Την τελευταία 10ετία κατέβαλε για αποζημιώσεις και πληρωμές €3 δις
 • Παρέχει υπηρεσίες 2.130 περιπτώσεις κατά μέσο όρο, κάθε μέρα
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ INTERAMERICAN
Ο Όμιλος Achmea έχει μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στην INTERAMERICAN με αποτέλεσμα μια πολυσχιδή και αποτελεσματική πρόταση διαχείρισης των επαγγελματικών κινδύνων των Ελλήνων Αγροτών καθώς και των Ελληνικών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Πρωτογενή Τομέα.
Μπορούμε να στηρίξουμε την ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την εξασφάλιση των πρώτων υλών, την παραγωγή, την μεταποίηση και συσκευασία μέχρι και στο τελευταίο στάδιο της διανομής και πώλησης.
Στάδια Επιχειρηματικής Δραστηριότητας.
 
Απευθυνόμαστε σε Αγρότες και Εταιρίες με υψηλά standards και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Στόχος μας και τρόπος εργασίας μας είναι να ακούμε τις ανάγκες και τις προτάσεις των υποψήφιων πελατών και να αναζητήσουμε μαζί τους κατάλληλους τρόπους διαχείρισης των κινδύνων στους οποίους εκτίθενται καθημερινά σε τομείς όπως:
– Εγκαταστάσεις Θερμοκηπίων
– Κτιριακές Εγκαταστάσεις
– Μηχανολογικό Εξοπλισμό (παραγωγής, συσκευασίας, εν ύπαιθρο)
– Εμπορεύματα και Πρώτες ύλες
– Αγροτική Παραγωγή
– Αστικές ευθύνες
– Μεταφορές Εμπορευμάτων
– Οχήματα

MILKPLAN | LELY

Milkplan, η Εταιρία
Η Milkplan είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, δεξαμενών μεταφοράς και ψύξης γάλακτος, ψυκτικών συστημάτων και τεχνολογικών εφαρμογών για κτηνοτροφικές μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 81 χώρες παγκοσμίως και το ποσοστό εξαγωγών της να αγγίζει το 85% του κύκλου εργασιών.
Η προτίμηση του κλάδου στη Milkplan είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα των προϊόντων, την αξιοπιστία της εταιρίας, την πελατοκεντρική της προσέγγιση, καθώς και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στην καινοτομία και την ανάπτυξη.
Με συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές και ανθρώπινο κεφάλαιο, η Milkplan αναπτύσσει νέα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και υλοποιεί ειδικά projects απαντώντας στις απαιτήσεις κάθε έργου που χρειάζεται εξατομίκευση και ειδική προσαρμογή.
Με προηγμένη βιομηχανική τεχνογνωσία και πλήρως πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία η Milkplan προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης κτηνοτροφικής μονάδας υποστηρίζοντας τον κτηνοτρόφο / γαλακτοπαραγωγό / τυροκόμο σε κάθε προσπάθειά του, από τη διευκόλυνση της καθημερινής του εργασίας μέχρι την ενδυνάμωση του ρυθμού ανάπτυξης της μονάδας του.

Σχετικά με τον Όμιλο Lely
Η Lely ιδρύθηκε το 1948 κατευθύνοντας όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία ενός βιώσιμου, αποδοτικού και ευχάριστου μέλλοντος στον τομέα της κτηνοτροφίας για τους πελάτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναπτύσσει κορυφαία ρομποτική τεχνολογία και συστήματα δεδομένων που υποστηρίζουν την καλή διαβίωση των αγελάδων, παρέχουν ευελιξία και αυξάνουν την παραγωγικότητα σε μια κτηνοτροφική μονάδα.
Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Lely κατέχει ηγετική θέση στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση αυτοματοποιημένων αρμεκτικών συστημάτων σε γενεές και γενεές γαλακτοπαραγωγών κτηνοτρόφων σε όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα εμπνέει τους υπαλλήλους της να προσφέρουν στους πελάτες καινοτόμες λύσεις και να αποτελούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για συμβουλές και υποστήριξη μακροπρόθεσμα.
Με τα κεντρικά της γραφεία στην Ολλανδία και ένα παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων Lely Centers, ο όμιλος Lely παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και υποστήριξη σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί περίπου 1.200 άτομα.
Το Lely Center της Ελλάδας, η Hellenic Dairy Automations, είναι θυγατρική εταιρία της Milkplan Α.Ε.

Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO

Με ιστορία 90 χρόνων δημιουργίας, αγάπης για την ελληνική γη, ποιότητας και εμπιστοσύνης στην αγροτική καλλιέργεια της χώρας μας, η MISKO παρουσίασε το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO, ένα πρόγραμμα που έχει στόχο την ενίσχυση της αειφορικής παραγωγής υψηλής ποιότητας σκληρού σίτου στην Ελλάδα προς όφελος, της κοινωνίας, των παραγωγών και του κλάδου των ζυμαρικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO είναι μια δράση της MISKO προς τη δική της  παραγωγική βάση, δηλαδή τους Έλληνες αγρότες μια και εκείνοι παράγουν το σκληρό σίτο, τη πρώτη ύλη των υψηλής ποιότητας ζυμαρικών της MISKO. Η MISKO  χρηματοδοτεί δράσεις έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων τεχνικών της καλλιέργειας, μεταφοράς τεχνογνωσίας στους Έλληνες αγρότες, εκπαίδευσης των αγροτών στις νέες καλλιεργητικές πρακτικές και  σε εφαρμογή νέων τεχνολογιών στη γεωργία.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της αειφορικής γεωργικής παραγωγής, της παραγωγής που εξασφαλίζει βιωσιμότητα των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας στην Ελλάδα. Παράλληλα να εγγυάται υψηλή παραγωγή και ποιότητα με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος, προσαρμογή στη κλιματική αλλαγή και συμβολή στην αποτροπή της. Ένα πρόγραμμα, δηλαδή που να μπορεί να δημιουργήσει, ταυτοχρόνως, προστιθέμενη αξία για τον παραγωγό, το περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα.

Η συνεπής σχέση της MISKO με την αγροτική παραγωγή και η διαχρονική αναζήτηση της καινοτομίας, την καθιστούν πρωτοπόρο στο πεδίο της έρευνας, της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης για το ελληνικό σιτάρι και τη μεσογειακή διατροφή αλλά και την πλέον αρμόδια.

Το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO αποσκοπεί στην ουσιαστική συνεργασία με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα χρηματοδοτώντας τη φοιτητική έρευνα είτε μέσω ερευνητικών προγραμμάτων είτε μέσω εκπόνησης προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών. Παράλληλα σε συνεργασία με τις αγροτικές κοινότητες προχωράει ένα βήμα παραπέρα εκπαιδεύοντας τους Έλληνες Παραγωγούς στις νέες μεθόδους καλλιέργειας και στα συστήματα αειφορικής γεωργίας.

Η MISKO αντλώντας δύναμη από την αγάπη της για την ελληνική γη και την προσήλωση της στην ποιότητα του σκληρού σίτου, της πρώτης ύλης των ζυμαρικών, συμβάλει με το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO επί της ουσίας στην γεωργική ανάπτυξη άρα στην προώθηση αποτελεσματικότερων συστημάτων καλλιέργειας υψηλής ποιότητας σκληρού σίτου, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο για την ελληνική γη.

Syngenta

Η Syngenta είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρίες με περισσότερους από 28.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες, αφιερωμένoυς στον σκοπό μας: Να φέρουμε το δυναμικό των φυτών στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέσω επιστήμης παγκόσμιας κλάσης, διεθνούς παρουσίας και δέσμευσης στους πελάτες μας, βοηθάμε στην αύξηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών, προστατεύοντας το περιβάλλον και βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα της ζωής.

Η Syngenta είναι παγκόσμιος ηγέτης στον γεωργικό τομέα και δεσμεύεται στην αειφόρο γεωργία μέσα από καινοτομική έρευνα και τεχνολογία. Σαν επιχείρηση που αφιερώνεται στην τελειότητα μέσα από την επιστημονική έρευνα, η Syngenta έχει μια ουσιαστική συμβολή στη γνώση και την επιστημονική ανακάλυψη, που ωφελούν όχι μόνο την ίδια αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια επιστημονική και γεωργική κοινότητα.

Η εταιρεία μας παρέχει δύο βασικές κατηγορίες προϊόντων: σπόρους και φυτοπροστασία. Αυτές βοηθούν τους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο να αυξήσουν την ποσότητα και την ποιότητα των καλλιεργειών τους.

Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθεί περίπου κατά δύο δις. Η θερμιδική ζήτηση θα αυξηθεί ακόμη ταχύτερα, καθώς οι διατροφικές συνήθειες σε χώρες όπως η Κίνα στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο κρέας.

Σε πολλά μέρη του κόσμου, η γεωργική γη είναι περιορισμένη και το νερό σπανίζει. Έτσι, οι καλλιεργητές του αύριο θα πρέπει να παράγουν περισσότερα τρόφιμα και ζωοτροφές, με τους φυσικούς πόρους του σήμερα. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουν να παράγουν ίνες όπως το βαμβάκι, και να προσθέσουν καλλιέργειες για καύσιμα όπως η βιοαιθανόλη. Η γεωργία πρέπει επίσης να προστατεύει το περιβάλλον, για παράδειγμα με τη μείωση «αερίων του θερμοκηπίου”, και τη διατήρηση των φυσικών οικοτόπων από το αλέτρι.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι καλλιεργητές πρέπει να αυξήσουν τις αποδόσεις τους – την ποσότητα των καλλιεργειών ανά αγροτεμάχιο. Τα προϊόντα μας παίζουν βασικό ρόλο για να το καταστήσουν εφικτό.