Βασιλης Κωτουλας

Προϊστάμενος πρόγραμματος συμβολαιακής γεωργίας, Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Βασιλης Κωτουλας

Προϊστάμενος πρόγραμματος συμβολαιακής γεωργίας, Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Ο Δρ. Βασίλης Κωτούλας είναι Προϊστάμενος του προγράμματος συμβολαιακής γεωργίας κριθαριού βυνοποίησης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Έλαβε το πτυχίο του στην Επιστήμη της Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2002 και το μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2005 και το 2011 αντίστοιχα. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά προγράμματα, συνεργαζόμενος, τόσο με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (2005-2013), όσο και με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (2011-2012). Από το 2010 έως το 2013 εργάστηκε ως Εκπαιδευτής στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών. Συμμετέχει σε πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Dr. Vassilis Kotoulas is the Head of malting barley contract farming program of Athenian Brewery since 2017. He received his BSc in Agronomy from Agricultural University of Athens, in 2002 and his MSc and PhD from Agricultural University of Athens in 2005 and 2011 respectively. He has been involved in numerous EU and national research projects collaborating with both Agricultural University (2005-2013) and Benaki Phytopathological Institute (2011-2012). From 2010 to 2013 he worked as a Trainer at the Institute of Agricultural Sciences, while in 2013 joined Athenian Brewery as Scientific coordinator in local barley sourcing program. He is a co-author in many scientific publications in international journals.