ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Παγκόσμιος Ηγέτης στη Θρέψη των Φυτών

Σχετικά με τη Yara
Σε συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, η Yara αναπτύσσει τη γνώση για να συμβάλλει υπεύθυνα στην εξασφάλιση τροφής για τον παγκόσμιο πληθυσμό και την προστασία του πλανήτη, ενώ παράλληλα προάγει το όραμά της για μια κοινωνία που βασίζεται στη συνεργασία, την εξάλειψη της πείνας και την προστασία του πλανήτη.
Τα λιπάσματά μας, τα προγράμματα θρέψης των καλλιεργειών και η τεχνολογία μας επιτρέπουν στους παραγωγούς να αυξήσουν την παραγωγικότητα των καλλιεργειών τους και να βελτιώσουν την ποιότητα παραγωγής, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι περιβαλλοντικές και βιομηχανικές λύσεις μας βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα και μειώνουν τις εκπομπές αερίων ρύπων, ενώ αποτελούν βασικό συστατικό για την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων. Αναπτύσσουμε μια κουλτούρα που ενισχύει τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή, προάγει την ασφάλεια και την ακεραιότητα των υπαλλήλων μας, των συνεργατών και των επιχειρηματικών εταίρων μας, αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.
Η Yara ιδρύθηκε το 1905 για να αντιμετωπίσει το αναδυόμενο, τότε, πρόβλημα της πείνας στην Ευρώπη. Σήμερα έχει παγκόσμια παρουσία με περισσότερους από 16.000 υπαλλήλους με γραφεία σε πάνω από 60 χώρες.

ΧΟΡΗΓΟΙ

AGROTECH SA

Η «Μποζατζίδης- Μητσιολίδης ΑΕ – Agrotech SA»  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γεωργικών µηχανηµάτων και ανταλλακτικών της JOHN DEERE στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2012, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα των πωλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Agrotech SA εξυπηρετεί με τον πλέον γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο  τους κατόχους μηχανημάτων της JOHN DEERE, παρέχοντας τους πρόσβαση σε ηλεκτρονικές, τεχνολογικές και διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες.
Η «Agrotech SA» και ο όμιλος εταιρειών «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης»  συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους γεωργικών μηχανημάτων, όπως την Geringhoff,  την Fantini την Gilioli-Italmix, την Pichon, την Hardi, την Merlo, την Camso, την Pottinger,  και την Pellenc, παρέχοντας στον αγροτικό πληθυσμό πλήρη γκάμα όλων των τύπων γεωργικών μηχανημάτων και των ανταλλακτικών αυτών, ενώ τα τελευταία χρόνια στον χώρο των ελαστικών συνεργάζεται με τον οίκο Michelin και  την γκάμα Michelin-Taurus-Kleber.
Η «Agrotech SA» λειτουργεί οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα τμήματα πωλήσεων μηχανημάτων, ανταλλακτικών και συνεργείου, στις εγκαταστάσεις της στην Ορεστιάδα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα, με αποτέλεσμα την συνολική εξυπηρέτηση των πελατών σε όλα τα στάδια χρήσης των γεωργικών μηχανημάτων, ενώ για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει αναπτύξει και λειτουργεί δίκτυο συνεργαζόμενων αντιπροσώπων και συνεργατών που εκτείνεται σε κάθε νομό της ελληνικής επικράτειας.
Περισσότερες πληροφορίες : www.agrogroup.gr, www.johndeeredistributor.gr.

MITSUBISHI

Με ιστορία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια και πωλήσεις άνω των 4,000,000 pick ups σε περισσότερες από 160 χώρες, η MITSUBISHI MOTORS έχει παράδοση να δημιουργεί αξιόπιστα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H 5η γενιά του νέου Mitsubishi L200 αποτελεί γεγονός. Το νέο L200 εκφράζει τη σύγχρονη εκδοχή των Sport Utility Trucks και απαντά στις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών pickup truck που αναζητούν στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή.
Στo νέο Mitsubishi, οι μηχανικοί στόχευσαν στις χαμηλότερες δυνατές περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τον, ακόμα πιο δυνατό και οικονομικό, κινητήρα 2.4L 153HP και 180HP, που επιτρέπει τη μείωση των εκπομπών CO2. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει :
· 7% υψηλότερη στρεπτική ακαμψία του νέου πλαισίου
· Βελτιστοποιημένη ρύθμιση της ανάρτησης
· Active Stability & Traction Control, Brake Assist, Brake Over-Ride System, ABS Electronic Brake Force Distribution system, Emergency Stop Signal
· Προσθήκη συστημάτων Lane Departure Warning, Trailer Stability Assist, Hill Start Assist, προβολείς HID
Μοναδικό είναι και το Super Select 4WD II (– το σύστημα κατ’ επιλογή 4WD της MMC) που πλέον ενεργοποιείται από ένα ηλεκτρονικό σύστημα με περιστροφικό χειριστήριο στην κάτω κονσόλα. Επιπλέον, επιλέχθηκε κατανομή ροπής 40:60 για καλύτερο έλεγχο.

O πρωτοποριακός σχεδιασμός του παρέχει αυξημένη ευρυχωρία, ανταγωνιστικό μήκος καρότσας και το μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του. Η τοποθέτηση ηχομονωτικών, ηχοαπορροφητικών και αντικραδασμικών υλικών, υπόσχεται ένα ακόμα πιο αθόρυβο και άνετο εσωτερικό. Η αυξημένη αντοχή λόγω σχεδίασης, χάρη στο ισχυρότερο αμάξωμα και το πλαίσιο μέχρι και τους κινητήρες μειωμένων απαιτήσεων συντήρησης, υπογράφουν την κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια της Mitsubishi. Και πάνω απ’ όλα είναι Mitsubishi: ιαπωνική αξιοπιστία που προσφέρεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε επτά χώρες, σύνολο ενεργητικού €60,8 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 13.744 εργαζόμενους (στοιχεία Σεπτεμβρίου 2017). Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1990 και συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με σταθερά και αποφασιστικά βήματα, εστιάζοντας πάντα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με συνολικό δίκτυο 706 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι μια εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.  Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο Private Banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία και τη Σερβία και διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία και στη Ρουμανία.

Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο Όμιλος αναπτύσσει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, επενδύοντας στους τομείς της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό  υλοποιεί   προγράμματα και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Παιδεία, την Καινοτομία και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον.

INTERAMERICAN

Ο Όμιλος ACHMEA είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 6 χώρες (Ολλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Σλοβακία, Τουρκία και Αυστραλία) έχοντας περισσότερους από 18.500 εργαζομένους.
Η Interamerican προσφέρει μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων (Ζωής, Υγείας, Σύνταξης, Γενικές Ασφάλειες), τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκοπός
Σκοπός του Ομίλου ACHMEA είναι να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενισχύοντας ταυτόχρονα το όφελος των μετόχων του.
Φιλοσοφία Η φιλοσοφία της ACHMEA είναι να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο πανευρωπαϊκό Όμιλο, αποτελούμενο από εταιρείες – ηγέτες στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται.
Οικονομικά στοιχεία έτους 2015
Σύνολο μικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων: 19,5 δισ.ευρώ
Σύνολο ιδίων κεφαλαίων: 9.78 δισ.ευρώ
Δείκτης Φερεγγυότητας: 183%
Ένας από τους κύριους μετόχους του Ομίλου είναι η RABOBANK, μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου
Βαθμολογείται με Α+, ως ασφαλιστική εταιρία από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
 • Αγροτικές Συνεταιριστικές ρίζες (πάνω από 200 χρόνια)
 • 1811: δόθηκε χρηματική βοήθεια σε 39 Αγρότες που είχαν υποστεί σοβαρές ζημίες στις καλλιέργειες τους και τις περιουσίες τους
 • Σημαντική παρουσία στην Ολλανδία, Αυστραλία, Τουρκία και Καναδά
 • Χρήση καινοτόμων μεθόδων στην εκτίμηση ζημιών για άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των αγροτών.
 • Ανάπτυξη αγροτικών ασφαλίσεων στην Αυστραλία τα τελευταία χρόνια με μεγάλη έμφαση τη διαχείριση κινδύνων
 • Άνοιγμα και στον αγροτικό τομέα στη χώρα μας από το 2016
Ο ΟΜΙΛΟΣ INTERAMERICAN
 • Ιδρύθηκε το 1969 για περισσότερα από 45 Χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά
 • Από το 2001 ανήκει στον Συνεταιριστικό Ολλανδικό Όμιλο Achmea
 • Ισχυρή παρουσία σε Ασφάλειες Ζημιών, Ζωής & Υγείας
 • Το Brand με την υψηλότερη αναγνωρισιμότητα (99%)
 • Καινοτόμα προϊόντα στους τομείς Αποταμίευσης, Υγείας, Αυτοκινήτου και Βοηθείας
 • Η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία με ιδιόκτητες υποδομές στους τομείς της Υγείας και της Βοηθείας
 • Διαθέτει πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • 1.133 εργαζόμενοι ομίλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ INTERAMERICAN
 • Μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα: €329 εκ.
 • Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις
  της κοινοτικής οδηγίας Solvency II και εφαρμόζει
  Μερικό Εσωτερικό Μοντέλο στην Εταιρία Ζημιών
 • Υγιής και ισχυρός ισολογισμός
 • Υψηλός δείκτης φερεγγυότητας, που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις
 
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
 • Το 2016, το ύψος των αποζημιώσεων και πληρωμών έφτασε
 • τα €211,8 εκ. σε 353.316 περιπτώσεις
 • Την τελευταία 10ετία κατέβαλε για αποζημιώσεις και πληρωμές €3 δις
 • Παρέχει υπηρεσίες 2.130 περιπτώσεις κατά μέσο όρο, κάθε μέρα
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ INTERAMERICAN
Ο Όμιλος Achmea έχει μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στην INTERAMERICAN με αποτέλεσμα μια πολυσχιδή και αποτελεσματική πρόταση διαχείρισης των επαγγελματικών κινδύνων των Ελλήνων Αγροτών καθώς και των Ελληνικών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Πρωτογενή Τομέα.
Μπορούμε να στηρίξουμε την ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την εξασφάλιση των πρώτων υλών, την παραγωγή, την μεταποίηση και συσκευασία μέχρι και στο τελευταίο στάδιο της διανομής και πώλησης.
Στάδια Επιχειρηματικής Δραστηριότητας.
 
Απευθυνόμαστε σε Αγρότες και Εταιρίες με υψηλά standards και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Στόχος μας και τρόπος εργασίας μας είναι να ακούμε τις ανάγκες και τις προτάσεις των υποψήφιων πελατών και να αναζητήσουμε μαζί τους κατάλληλους τρόπους διαχείρισης των κινδύνων στους οποίους εκτίθενται καθημερινά σε τομείς όπως:
– Εγκαταστάσεις Θερμοκηπίων
– Κτιριακές Εγκαταστάσεις
– Μηχανολογικό Εξοπλισμό (παραγωγής, συσκευασίας, εν ύπαιθρο)
– Εμπορεύματα και Πρώτες ύλες
– Αγροτική Παραγωγή
– Αστικές ευθύνες
– Μεταφορές Εμπορευμάτων
– Οχήματα

Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ

Ξεκινώντας 60 χρόνια πριν, 7 αγρότες από τον Νομό Ιωαννίνων παρακινούμενοι από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την παραγωγή πουλερικών ως συμπλήρωμα στο εισόδημα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με προσπάθεια και αγάπη, ο Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ που τότε απασχολούσε 2 άτομα και είχε παραγωγή 500 κοτόπουλα την εβδομάδα, σήμερα έφτασε να έχει πάνω από 500 μέλη – συνεταίρους παραγωγούς πτηνοτρόφους που εργάζονται με ευθύνη και μεράκι, 900 και πλέον εξειδικευμένους εργαζόμενους και να σφάζει πάνω από 600.000 κοτόπουλα την εβδομάδα. 
Καθημερινά η ΠΙΝΔΟΣ γίνεται μια μεγάλη “οικογένεια” που αποτελεί σήμερα τον ηγέτη της Ελληνικής πτηνοτροφίας.

ΔΩΔΩΝΗ

Με σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, η ΔΩΔΩΝΗ εδώ και 56 χρόνια μεταφέρει καθημερινά τη Γεύση του Καλού, δημιουργώντας 100 διαφορετικά είδη και διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, με πάνω από 5.500 παραγωγούς.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

BAYER