ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

YARA – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΕΨΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η Yara εφηύρε το αζωτούχο λίπασμα και ξεκίνησε μία επανάσταση στη γεωργία. Σήμερα, η Yara είναι μία παγκόσμια εταιρία με ιδιαίτερη ισχύ σε όλες τις κατηγορίες ανόργανων λιπασμάτων (αζωτούχα, NPK,  υδατοδιαλυτά) και τα βιομηχανικά διαλύματα, όπως τα χημικά και τα αέρια. Η άνω των 100 χρόνων πείρα της, έχει οδηγήσει τη Yara στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα, εδραιωμένη ως ηγέτης σε έναν βιομηχανικό κλάδο που έχει ουσιώδη συμβολή στη διατροφή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στη Yara έχουμε αναπτύξει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θρέψη και τη λίπανση των καλλιεργειών, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και μία σειρά συστημάτων υποστήριξης της λήψης αποφάσεων που είναι ασυναγώνιστα στον γεωργικό τομέα.

ΧΟΡΗΓΟΙ

AGROTECH SA

Η «Μποζατζίδης- Μητσιολίδης ΑΕ – Agrotech SA»  είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γεωργικών µηχανηµάτων και ανταλλακτικών της JOHN DEERE στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2012, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα των πωλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Agrotech SA εξυπηρετεί με τον πλέον γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο  τους κατόχους μηχανημάτων της JOHN DEERE, παρέχοντας τους πρόσβαση σε ηλεκτρονικές, τεχνολογικές και διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες.
Η «Agrotech SA» και ο όμιλος εταιρειών «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης»  συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους γεωργικών μηχανημάτων, όπως την Geringhoff,  την Fantini την Gilioli-Italmix, την Pichon, την Hardi, την Merlo, την Camso, την Pottinger,  και την Pellenc, παρέχοντας στον αγροτικό πληθυσμό πλήρη γκάμα όλων των τύπων γεωργικών μηχανημάτων και των ανταλλακτικών αυτών, ενώ τα τελευταία χρόνια στον χώρο των ελαστικών συνεργάζεται με τον οίκο Michelin και  την γκάμα Michelin-Taurus-Kleber.
Η «Agrotech SA» λειτουργεί οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα τμήματα πωλήσεων μηχανημάτων, ανταλλακτικών και συνεργείου, στις εγκαταστάσεις της στην Ορεστιάδα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα, με αποτέλεσμα την συνολική εξυπηρέτηση των πελατών σε όλα τα στάδια χρήσης των γεωργικών μηχανημάτων, ενώ για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει αναπτύξει και λειτουργεί δίκτυο συνεργαζόμενων αντιπροσώπων και συνεργατών που εκτείνεται σε κάθε νομό της ελληνικής επικράτειας.
Περισσότερες πληροφορίες : www.agrogroup.gr, www.johndeeredistributor.gr.

MITSUBISHI

Με ιστορία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια και πωλήσεις άνω των 4,000,000 pick ups σε περισσότερες από 160 χώρες, η MITSUBISHI MOTORS έχει παράδοση να δημιουργεί αξιόπιστα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H 5η γενιά του νέου Mitsubishi L200 αποτελεί γεγονός. Το νέο L200 εκφράζει τη σύγχρονη εκδοχή των Sport Utility Trucks και απαντά στις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών pickup truck που αναζητούν στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή.
Στo νέο Mitsubishi, οι μηχανικοί στόχευσαν στις χαμηλότερες δυνατές περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τον, ακόμα πιο δυνατό και οικονομικό, κινητήρα 2.4L 153HP και 180HP, που επιτρέπει τη μείωση των εκπομπών CO2. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει :
· 7% υψηλότερη στρεπτική ακαμψία του νέου πλαισίου
· Βελτιστοποιημένη ρύθμιση της ανάρτησης
· Active Stability & Traction Control, Brake Assist, Brake Over-Ride System, ABS Electronic Brake Force Distribution system, Emergency Stop Signal
· Προσθήκη συστημάτων Lane Departure Warning, Trailer Stability Assist, Hill Start Assist, προβολείς HID
Μοναδικό είναι και το Super Select 4WD II (– το σύστημα κατ’ επιλογή 4WD της MMC) που πλέον ενεργοποιείται από ένα ηλεκτρονικό σύστημα με περιστροφικό χειριστήριο στην κάτω κονσόλα. Επιπλέον, επιλέχθηκε κατανομή ροπής 40:60 για καλύτερο έλεγχο.

O πρωτοποριακός σχεδιασμός του παρέχει αυξημένη ευρυχωρία, ανταγωνιστικό μήκος καρότσας και το μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του. Η τοποθέτηση ηχομονωτικών, ηχοαπορροφητικών και αντικραδασμικών υλικών, υπόσχεται ένα ακόμα πιο αθόρυβο και άνετο εσωτερικό. Η αυξημένη αντοχή λόγω σχεδίασης, χάρη στο ισχυρότερο αμάξωμα και το πλαίσιο μέχρι και τους κινητήρες μειωμένων απαιτήσεων συντήρησης, υπογράφουν την κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια της Mitsubishi. Και πάνω απ’ όλα είναι Mitsubishi: ιαπωνική αξιοπιστία που προσφέρεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε επτά χώρες, σύνολο ενεργητικού €60,8 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 13.744 εργαζόμενους (στοιχεία Σεπτεμβρίου 2017). Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1990 και συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με σταθερά και αποφασιστικά βήματα, εστιάζοντας πάντα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με συνολικό δίκτυο 706 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι μια εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.  Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο Private Banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία και τη Σερβία και διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία και στη Ρουμανία.

Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο Όμιλος αναπτύσσει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, επενδύοντας στους τομείς της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό  υλοποιεί   προγράμματα και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Παιδεία, την Καινοτομία και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον.

INTERAMERICAN

Ο Όμιλος ACHMEA είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 6 χώρες (Ολλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Σλοβακία, Τουρκία και Αυστραλία) έχοντας περισσότερους από 18.500 εργαζομένους.
Η Interamerican προσφέρει μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων (Ζωής, Υγείας, Σύνταξης, Γενικές Ασφάλειες), τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκοπός
Σκοπός του Ομίλου ACHMEA είναι να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενισχύοντας ταυτόχρονα το όφελος των μετόχων του.
Φιλοσοφία Η φιλοσοφία της ACHMEA είναι να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο πανευρωπαϊκό Όμιλο, αποτελούμενο από εταιρείες – ηγέτες στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται.
Οικονομικά στοιχεία έτους 2015
Σύνολο μικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων: 19,5 δισ.ευρώ
Σύνολο ιδίων κεφαλαίων: 9.78 δισ.ευρώ
Δείκτης Φερεγγυότητας: 183%
Ένας από τους κύριους μετόχους του Ομίλου είναι η RABOBANK, μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου
Βαθμολογείται με Α+, ως ασφαλιστική εταιρία από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
 • Αγροτικές Συνεταιριστικές ρίζες (πάνω από 200 χρόνια)
 • 1811: δόθηκε χρηματική βοήθεια σε 39 Αγρότες που είχαν υποστεί σοβαρές ζημίες στις καλλιέργειες τους και τις περιουσίες τους
 • Σημαντική παρουσία στην Ολλανδία, Αυστραλία, Τουρκία και Καναδά
 • Χρήση καινοτόμων μεθόδων στην εκτίμηση ζημιών για άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των αγροτών.
 • Ανάπτυξη αγροτικών ασφαλίσεων στην Αυστραλία τα τελευταία χρόνια με μεγάλη έμφαση τη διαχείριση κινδύνων
 • Άνοιγμα και στον αγροτικό τομέα στη χώρα μας από το 2016
Ο ΟΜΙΛΟΣ INTERAMERICAN
 • Ιδρύθηκε το 1969 για περισσότερα από 45 Χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά
 • Από το 2001 ανήκει στον Συνεταιριστικό Ολλανδικό Όμιλο Achmea
 • Ισχυρή παρουσία σε Ασφάλειες Ζημιών, Ζωής & Υγείας
 • Το Brand με την υψηλότερη αναγνωρισιμότητα (99%)
 • Καινοτόμα προϊόντα στους τομείς Αποταμίευσης, Υγείας, Αυτοκινήτου και Βοηθείας
 • Η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία με ιδιόκτητες υποδομές στους τομείς της Υγείας και της Βοηθείας
 • Διαθέτει πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • 1.133 εργαζόμενοι ομίλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ INTERAMERICAN
 • Μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα: €329 εκ.
 • Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις
  της κοινοτικής οδηγίας Solvency II και εφαρμόζει
  Μερικό Εσωτερικό Μοντέλο στην Εταιρία Ζημιών
 • Υγιής και ισχυρός ισολογισμός
 • Υψηλός δείκτης φερεγγυότητας, που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις
 
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
 • Το 2016, το ύψος των αποζημιώσεων και πληρωμών έφτασε
 • τα €211,8 εκ. σε 353.316 περιπτώσεις
 • Την τελευταία 10ετία κατέβαλε για αποζημιώσεις και πληρωμές €3 δις
 • Παρέχει υπηρεσίες 2.130 περιπτώσεις κατά μέσο όρο, κάθε μέρα
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ INTERAMERICAN
Ο Όμιλος Achmea έχει μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στην INTERAMERICAN με αποτέλεσμα μια πολυσχιδή και αποτελεσματική πρόταση διαχείρισης των επαγγελματικών κινδύνων των Ελλήνων Αγροτών καθώς και των Ελληνικών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Πρωτογενή Τομέα.
Μπορούμε να στηρίξουμε την ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την εξασφάλιση των πρώτων υλών, την παραγωγή, την μεταποίηση και συσκευασία μέχρι και στο τελευταίο στάδιο της διανομής και πώλησης.
Στάδια Επιχειρηματικής Δραστηριότητας.
 
Απευθυνόμαστε σε Αγρότες και Εταιρίες με υψηλά standards και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Στόχος μας και τρόπος εργασίας μας είναι να ακούμε τις ανάγκες και τις προτάσεις των υποψήφιων πελατών και να αναζητήσουμε μαζί τους κατάλληλους τρόπους διαχείρισης των κινδύνων στους οποίους εκτίθενται καθημερινά σε τομείς όπως:
– Εγκαταστάσεις Θερμοκηπίων
– Κτιριακές Εγκαταστάσεις
– Μηχανολογικό Εξοπλισμό (παραγωγής, συσκευασίας, εν ύπαιθρο)
– Εμπορεύματα και Πρώτες ύλες
– Αγροτική Παραγωγή
– Αστικές ευθύνες
– Μεταφορές Εμπορευμάτων
– Οχήματα

PIERALISI Ελλάς ΑΕ

Η εταιρία PIERALISI Ελλάς ΑΕ είναι θυγατρική του ιταλικού GRUPPO PIERALISI και  δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 40 χρόνια προμηθεύοντας τα ελαιοτριβεία με μηχανήματα εξαγωγής ελαιόλαδου τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη δεκαετία του 1980 προχώρησε σε μεγάλες επενδύσεις κατασκευάζοντας εργοστάσιο κατασκευής μηχανημάτων στην Καλαμάτα (10.000m2) σε συνεργασία με Έλληνες εταίρους, υποδομή η οποία συνεχίζει να υφίσταται στην ιδιοκτησία μας. Η Pieralisi διαθέτει εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων για την τεχνική υποστήριξη σε κάθε ελαιοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας με βασικότερη και ισχυρότερη παρουσία στην Κρήτη και την Πελοπόννησο (παράγουν μαζί το 80% του Ελληνικού ελαιόλαδου).
Λόγω των ανωτέρω και εξαιτίας της μόνιμης υποστήριξης του Ιταλικού Gruppo Pieralisi που είναι η μητρική εταιρία, η Pieralisi Ελλάς είναι κυρίαρχη στην τοπική αγορά και συνώνυμη με την πιο προηγμένη τεχνολογία για παραγωγή ελαιόλαδου υψηλότατης ποιότητας. Περίπου 50% των ελαιοτριβείων διαθέτουν μηχανήματά μας και επομένως είμαστε υπεύθυνοι αλλά και «υπαίτιοι» της μεγάλης προόδου που έχει σημειωθεί σχετικά με την ποιότητα του Ελληνικού ελαιόλαδου που είναι εξάλλου μεταξύ των κυρίαρχων εθνικών προϊόντων.
Εκτός των ελαιοτριβείων η Pieralisi έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα τουλάχιστον 300 φυγοκεντρικά μηχανήματα για άλλες εφαρμογές όπως διαχείριση αποβλήτων, οινοποιεία, γαλακτοκομία, παραγωγή biodiesel κλπ.
Η Pieralisi έχει βραβευθεί και πιστοποιηθεί ως εργοδότης (πιστοποίηση EFQM) και υπήρξε πάντοτε φορολογικά και εργοδοτικά απολύτως ενήμερη. Δραστηριοποιείται δε στην Ελλάδα με τη χρήση κεφαλαίων κίνησης από την Ιταλία και για το λόγο αυτό έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό στην Ελλάδα και διαθέτει την απαραίτητη ρευστότητα για την μερική χρηματοδοτική στήριξη των πελατών της.
Το 2015 και παρά τις δυσκολίες που ανέκυψαν η εταιρία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να συνεχίσει τη δραστηριότητα της στη Ελληνική αγορά, πράγμα που αποδείχθηκε απολύτως σωστό με δεδομένο ότι το 2016 τριπλασίασε τον κύκλο εργασιών της σε σύγκριση με το 2015 και αναμένει συνέχιση της ανάπτυξης λόγω του εθνικού προσανατολισμού στην πρωτογενή παραγωγή αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.
Η Pieralisi φροντίζει απρόσκοπτα να ενημερώνει τους παραγωγούς για θέματα ποιότητας και ανάπτυξης των εξαγωγών, με την οργάνωση πολλών συνεδρίων κάθε χρόνο και επίσης έχει συνεχή και σοβαρή παρουσία στο Ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι μέσω της ανάμιξής της στο Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο (ο ΓΔ της Pieralisi είναι αντιπρόεδρός του), σε άλλα διμερή επιμελητήρια και σε φορείς όπως ο Φίλαιος (Λέσχη φίλων ελαιόλαδου) και η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων.